CFR Cluj, învinsă în mocirla din Botoșani

CFR Cluj a pierdut prima sa partidă din Liga I din noul mandat al lui Edward Iordănescu, într-o partidă care a semănat mai mult cu bătălia de la Podul Înalt dintre Ștefan cel Mare și turci decât cu o partidă din primul eșalon fotbalistic. Cel mai bun jucător al gazdelor a fost noroiul, în care s-a scufundat orice tentativă a clujenilor de a aborda partida într-o manieră creativă.

La un moment dat, CFR Cluj părea că își va asigura o victorie ușoară. În minutul 2, Gabriel Debeljuh a deschis scorul, iar clujenii păreau să domine partida. Însă, pe măsură ce gazonul s-a transformat în mlaștină, creativitatea echipei clujene s-a stins, iar CFR Cluj s-a transformat într-o echipă epuizată și bătrânicioasă. În minutul 31, Enriko Papa a egalat, iar șase minute mai târziu, Mihai Roman a marcat golul victoriei.

Singura veste bună pentru CFR Cluj de ieri a fost oficializarea transferului lui Sigurjonsson, care înseamnă că, în sfârșit, Edward Iordănescu va avea la dispoziție un mijlocaș ofensiv de valoare, capabil să îl înlocuiască pe Djokovic.

Related posts

One Thought to “CFR Cluj, învinsă în mocirla din Botoșani”

  1. […] Campioana României, CFR Cluj, a pierdut prima sa partidă din Liga I din noul mandat al lui Edward Iordănescu, într-o partidă care a semănat mai mult cu bătălia de la Podul Înalt dintre Ștefan cel Mare și turci decât cu o partidă din primul eșalon fotbalistic. Cel mai bun jucător al gazdelor a fost noroiul, în care s-a scufundat orice tentativă a clujenilor de a aborda partida într-o manieră creativă, potrivit ClujToday.ro. […]

Leave a Comment