Hyundai a castigat doua premii Red Dot Design 2017

Hyundai a obtinut o noua recunoastere internationala a viziunii de design.

Noul i30 si Azera au castigat ”Red Dot” la categoria ”Transportation Design”, in clasa „Product Design”.

i30 a primit distinctia „Honorable Mention”, pentru designul noii generatii. Acesta reprezinta cel de-al treilea titlu castigat, alaturi de „PIN UP Design” si „iF Design”, fiind apreciate liniile atent definite si suprafetele rafinate. De asemenea, Azera a fost premiat pentru aspectul distinctiv, evidentiind inca o data obiectivul Hyundai de a produce autovehicule care se diferentiaza printr-un limbaj unic de design.

„iF Design”, „IDEA Design” si „Red Dot” reprezinta unele dintre cele mai importante premii internationale de design. Organizat de Design Zentrum Nordheim Westfalen, „Red Dot” analizeaza aspectul produselor dintr-o gama extinsa de categorii, din diverse domenii. In acest an, juriul format din 21 de experti – designeri renumiti, profesori si jurnalisti – a evaluat peste 5.000 de lucrari din 50 de tari. Pentru al patrulea an consecutiv, “Red Dot Design Award 2017” se alatura distinctiilor obtinute in 2016 – Ioniq; 2015 – i20, Sonata si 2014 – i10, Genesis.

Hyundai Motor Group a inregistrat o crestere rapida in ultimii ani, devenind al cincilea producator auto la nivel mondial. Titlurile „Red Dot” subliniaza evolutia marcii in ceea ce priveste designul produselor.

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala noua modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.


Related posts

Leave a Comment