Horia Nasra: Unde este pasajul subteran din cartierul Mărăști domnule Emil Boc?

Viitorul consilier local, Horia Nasra, a trimis astăzi un comunicat de presă în care amintește că în urmă cu un an Emil Boc anunța clujenii la un post de radio local că are o soluție salvatoare pentru descongestionarea traficului din municipiul Cluj-Napoca: un tunel sub sensul giratoriu din Mărăşti.
„Este soluţia care ne-ar putea rezolva problema traficului” spunea atunci dl. Emil Boc justificându-și propunerea după numeroasele plângeri depuse de clujeni, din cauza aglomeraţiei existente în zona sensului giratoriu, o mare restanță a administrației Emil Boc – PNL de altfel.

Nasra mai precizează că din iunie 2015 până astăzi, „Emil Boc nu a oferit nici un răspuns clujenilor, omițând și în campania electorală subiectul”.

„Din 2004, Emil Boc promite din doi în doi ani un tunel sub municipiul Cluj-Napoca, idee preluată de la fostul primar Gheorghe Funar, însă nu se întâmplă nimic. Actuala situaţie a traficului din Cluj-Napoca nu este decât o dovadă a faptului că administraţia a fost depăşită de anvergura dezvoltării orașului. Nu există o abordare coerentă integrată şi profesionistă a acestei probleme majore care va afecta comunitatea pe termen lung, preferându-se în continuare soluţia cea mai facilă, ce a sistematizării rutiere” a declarat social-democratul Horia Nasra.

În acest context, viitorul consilier local îi solicită primarului Emil Boc să răspundă la următoarele întrebări:
1. Care este stadiul proiectului „pasajul subteran din cartierul Mărăști”?
2. Care sunt sursele de finanțare pentru realizarea acestui proiect?
Related posts

Leave a Comment