Horia Nasra: Strada Triajului, drama „off-road” a 40 de familii din Cluj-Napoca. Cheile Baciului abandonate total de Emil Boc!

Strada Triajului reprezintă o dramă „off-road” pentru 40 de familii din Cluj-Napoca. Sunt mai bine de opt ani de când locuitorii străzii Triajului s-au adresat constant primarului Emil Boc în speranţa că îşi vor putea transporta copii la şcoală  fără să-şi strice maşinile sau în caz de urgenţă, o salvare să poată interveni la timp.

 

 

„Emil Boc şi reprezentanţii primăriei dau din umeri şi afirmă că nu pot interveni chiar dacă în tot acest timp, clujenii au plătit impozitele în Cluj-Napoca.

Fuga de responsabilitate este o conduită în primăria Cluj-Napoca şi cu siguranţă că dialogul instituţional trebuia realizat acum 8-9 ani. În acest moment 40 de familii îşi respectă angajamentele de cetăţeni ai municipiului Cluj-Napoca însă primarul Emil Boc nu este interesat de subiect.

Emil Boc spune că nu poate face nimic în cazul acestei străzi din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce primarul comunei Baciu, Ioan Florin Mureşan, a venit la sfârşitul anului trecut în sprijinul oamenilor cu câteva maşini de piatră, un buldoexcavator şi un cilindru pentru tasare pentru a nu-i lăsa izolaţi de Cluj-Napoca.

Această stradă nu reprezintă doar drama „off-road” a celor 40 de familii din Cluj-Napoca, ci şi îngreunarea accesului la Cheile Baciului, o arie protejată de interes naţional (chei săpate în calcare eocene, cu o deosebită importanţă geologică) ce corespunde categoriei a IV-a IUCN (rezervaţie naturală de tip mixt), situată parţial pe teritoriul administrativ al oraşului Cluj-Napoca însă abandonată total de Emil Boc” a declarat consilierul local Horia Nasra, preşedinte interimar al PSD Cluj.

Related posts

Leave a Comment