Festivalul ManiFest, primul festival pentru o lume fara fracturare hidraulica!

Festivalul ManiFEST de la Puiești reprezintă prima ediție a unui eveniment civic multianual care trage un puternic semnal de alarmă asupra pericolelor fracturării hidraulice în exploatarea hidrocarburilor, punând accentul pe dreptul comunităților și al indivizilor la un mediu curat.

powered by DispersieDorim, prin acest festival, să prezentăm alternative de dezvoltare pentru comunitățile rurale, dincolo de extractivism și exploatarea nesustenabilă a resurselor naturale.

Festivalul va contribui la întărirea conștientizării problemei fracturării hidraulice în România, mai ales în rândul tinerilor. De asemenea, va sprijini comunitățile rurale din zona Moldovei, și nu numai, în lupta lor împotriva fracturării hidraulice.

Festivalul este organizat de o echipă de voluntari din mai multe orașe, precum și din diaspora, iar artiștii sunt invitați să sprijine cauza pro-bono. Acesta va ajuta, printre altele, și la consolidarea taberei de rezistență de la Puiești.

Cum ajungem la ManiFEST?
Direcții aici – http://www.festivalmanifest.ro/acces-transport/
Pentru transport GRATIS din Bârlad aici:
http://www.festivalmanifest.ro/cum-ne-deplasam-spre-puiesti-simplu/
Sau ne putem organiza în mașini cu alți oameni pe acest grup -https://www.facebook.com/groups/272540306274306/?ref=br_tf
Ce facem la ManiFEST?
Programul celor 3 zile de festival pentru o lume fără fracturare hidraulică îl puteți vedea în poză, sau, mai detaliat, accesând -http://www.festivalmanifest.ro/program/
Invită-ți prietenii și hai la ManiFEST! -https://www.facebook.com/events/468872753215895/
Vremea ține cu noi – http://meteo.ournet.ro/vremea/ro/Puiesti/3936621

Ne vedem cu toții în Puiești ! Căci Puiești este de acum o stare de spirit, una în care se întâlnesc toți cei care cred că lupta pentru apă, aer, sănătate are sens și sorți de izbândă!
Împreună, maniFESTăm pentru o lume fără fracturare hidraulică!

Related posts

Leave a Comment