Elton John a stat o noapte în spital după ce a căzut în casă

După o altă căzătură în anul 2021, cântărețul britanic, Elton John, a avut nevoie de o operație la șold. De aceea, după ultimul accident asemănător, el a luat măsuri de precauție și a mers la spital.

În weekend, Elton John, în vârstă de 76 de ani, a fost tratat și apoi a fost externat din spital după ce a căzut în vila sa din Nisa, Franța. „În urma unui derapaj, ieri, la casa lui din sudul Franței, Elton a vizitat spitalul local ca măsură de precauție. În urma controalelor, a fost imediat externat în această dimineață și acum este sănătos, înapoi acasă.”, se arată într-o declarație a reprezentantului lui John.

Fanii s-au îngrijorat anterior că John s-a confruntat cu o înrăutățire a sănătății după ce tabloidele au raportat că folosea un scaun cu rotile în 2022. Pe Instagram a împărtășit fanilor săi mai multe detalii despre bunăstarea lui la acea vreme. „Povestea adevărată este că sunt într-o stare de sănătate maximă, îmi iubesc spectacolele și cânt la maxim. Dau 100% în fiecare seară și nu vreau să dezamăgesc niciodată, mai ales după ce toată lumea a așteptat atât de mult să revină la spectacole. Răspunsul fanilor la fiecare spectacol a fost fenomenal și îmi place fiecare minut petrecut”, a scris el.

El a adăugat că folosea un scaun cu rotile în urma unui concert pentru reducerea stresului asupra corpului său. Luna trecută, cântărețul și-a încheiat cariera cu turneul: Farewell Yellow Brick Road, încheind 50 de ani de turnee, conform NBCnews.

CITEȘTE ȘI:

Elton John a concertat la Bucureşti

Untold, locul 6 în topul mondial al festivalurilor de muzică

 

Related posts

Leave a Comment