Elevii de 10 din județul Cluj vor fi premiați de către forul administrativ clujean

Forul administrativ județean va organiza, în perioada imediat următoare, după definitivarea rezultatelor în urma soluționării contestațiilor, o ceremonie de premiere a elevilor din județ care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea 2022, precum și a celor care au obținut media 10 la Evaluarea Națională.

“La fel ca în fiecare an, Clujul ocupă un loc fruntaș pe harta județelor cu rezultate de excepție la examenele naționale. Ne mândrim cu cea mai mare rată de promovare, atât la Evaluarea Națională, cât și la Bacalaureat, rezultatele obținute de cei care au susținut examenele întărindu-ne, o dată în plus, convingerea că județul are elevi merituoși. Îi felicit și le mulțumesc tuturor tinerilor care, prin muncă și ambiție, au făcut posibilă această reușită deosebită, dar și întregului colectiv didactic și părinților care i-au susținut și le-au călăuzit pașii înspre atingerea succesului”, a declarat președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe.

Astfel, pe lângă diplomele de excelență ce vor fi acordate cu acest prilej, tinerii absolvenți, atât cei de liceu, cât și cei de gimnaziu, care au promovat examenele cu media 10, sau care vor obține acest rezultat la finalul perioadei de contestații, în urma reevaluării lucrărilor, vor fi recompensați și cu o sumă de bani oferită de Consiliul Județean Cluj.

Related posts

Leave a Comment