Tabere gratuite pentru copiii care suferă de boli autoimune – Află care este programul

Yuppi Camp este un ONG clujean în cadrul căruia membrii se ocupă cu organizarea de tabere terapeutice gratuite pentru copiii care suferă de cancer, diabet sau alte boli autoimune. Asociația recrutează facilitatori, adică noi oameni care să meargă pe teren, cu scopul de a strânge fonduri pentru următoarele tabere.

„Se organizează câte 4 pe an, pentru copii și adolescenți, pentru frați, dar și pentru familii, toate acestea desfășurându-se la Șăulia în județul Mureș. Facilitatorii sunt plătiți, iar programul este de 4 ore pe zi”, spune Andrei Șoșa, membru Yuppi Camp din ianuarie.

Recent a primit rolul de teamleader. Activitatea sa constă în menținerea legăturii cu ceilalți faceri, realizând programul de lucru pentru fiecare săptămână.

Cum este să fii facilitator la Yuppi Camp?

În același timp, el menține dialogul cu directorul ONG-ului și cu fondatorii, comunicând cu întreaga echipă.

„Tot în cadrul activității mele în ONG, se mai atribuie și menținerea lucrului în echipă, încurajarea facerilor, dar și dialogul cu publicul, câteodată reticent sau prost dispus”, adaugă băiatul.

Alătură-te și tu

Acest lucru nu reprezintă un obstacol, întrucât experiența lui de până acum în asociație a fost minunată, după cum a precizat el.

„În fiecare zi de muncă învăț câte ceva nou de la colegii și colegele cu care ies pe teren, chiar și de la oamenii cu care intrăm în dialog.

Faptul care m-a motivat să mă implic a fost însuși scopul pentru care se face fundraisingul, și anume realizarea de tabere pentru copiii bolnavi”, notează Andrei.

Pe această cale, dorește să amintească faptul că Yuppi Camp își mărește echipa, membrii fiind plătiți. Cei interesați pot contacta ONG-ul fie prin intermediul site-ului yuppicamp.ro, fie la numărul de telefon al lui Andrei, 0752 947 154.

Se apropie taberele

Anul acesta organizează trei tabere și un weekend pentru familii după cum urmează:

  • 3-9 iulie 2022: Tabăra pentru copii și tineri cu diabet cu vârsta între 7 și 18 ani
  • 20-23 august 2022: Tabăra de Frați (pentru copii cu cancer sau cu boli autoimune cu vârsta între 6 și 18 ani și frații lor)
  • 25-28 august 2022: Tabăra de Familii (pentru copii cu cancer sau cu boli autoimune cu vârsta între 0 și 7 ani și familiile lor)
  • 24-25 septembrie 2022: Weekendul de Familii (pentru copii bolnavi cronic cu vârsta între 0 și 18 ani și familiile lor)

Înscrierile au început pe 1 aprilie și au loc prin medicul curant sau medicul de familie.

Cei care nu au posibilitatea de a se alătura echipei dar vor să susțină inițiativa Yuppi Camp, pot dona cu un click aici. Celelalte metode prin care pot ajuta copiii să meargă în tabere gratuite sunt listate aici.

Related posts

Leave a Comment