DJ Rusko va electriza atmosfera la Electric Castle. Ce trupe şi-au confirmat până acum prezenţa

DJ Rusko şi-a anunţat oficial prezenţa la cea de-a doua ediţie a festivalului Electric Castle, care va avea loc în perioada 19-22 iunie. Aceasta va fi primul show pe care renumitul DJ îl va susţine în România.

Celebrul DJ Rusko şi-a confirmat prezenţa la Electric Castle, festival care va avea loc la castelul de la Bonţida, în intervalul 19-22 iunie. DJ Rusko are o carte de vizită impresionantă şi este considerat unul dintre fondatorii dubstep-ului. „Cunoscutul DJ Rusko, considerat unul dintre cei mai buni DJi din lume și unul din fondatorii dubstep-ului, vine anul viitor pentru prima dată în România și va cânta pe scena Festivalului Electric Castle de la Bonțida, județul Cluj. Pentru cea de-a doua ediție a festivalului și-au mai confirmat prezența artiști apreciați la nivel internațional precum Kraak & Smaak, Delta Heavy, Adam Freeland, The Correspondents, Channel One Soundsystem, Fred V & Grafix, Arms and Sleepers, Mungo Hi Fi, alături de trupa românească Subcarpați. În total, peste o sută de artiști vor concerta timp de patru zile, în iunie 2014, pe cele cinci scene amenajate la Electric Castle – ediția a doua”, au anunţat organizatorii evenimentului.
În afara celor anunţaţi în comunicatul organizatorilor şi-au mai anunţat prezenţa la festival Dub Pistols, Wilkinson, Foreign Beggars şi Oliver Koletzki. Dacă prima ediţie a Electric Castle a adunat peste 32.000 de spectatori pe parcursul a trei zile, organizatorii au decis să prelungească durata celei de-a doua ediții a festivalului la patru zile. În 2014 au fost anunțați peste 100 de artiști care vor urca pe cele cinci scene special amenajate la Castelul Bonțida.

Related posts

Leave a Comment