Din cauza unei erori a unei bănci irlandeze, clienții au putut să retragă bani pe care nu-i aveau

Timp de câteva ore, clienții uneia dintre cele mai mari bănci din Irlanda au putut retrage fonduri pe care nu le aveau, din cauza unei defecțiuni tehnice. Problema a constat în faptul că utilizatorii puteau să transfere până la 1000 euro într-un cont online și apoi să retragă suma de la un bancomat, chiar dacă nu aveau în cont fondurile respective.

„Nu am reușit să-mi accesez contul toată ziua, ceea ce este ridicol. Cum vor putea oamenii să cumpere alimente sau alte lucruri de primă necesitate dacă cardurile noastre nici măcar nu vor funcționa sau (noi) nu putem verifica soldurile noastre bancare?!” un client a postat pe platforma X, cunoscută anterior ca Twitter.

În cea mai recentă postare X, Bank of Ireland a informat clienții că „plățile nocturne către conturi pot apărea pe tot parcursul zilei”. Nu este prima dată când BOI se confruntă cu probleme tehnice. În iunie, creditorul irlandez s-a confruntat cu dificultăți, cu pierderea unor servicii pe care unii clienți s-au grăbit să le amintească marți, conform CNN.

CITEȘTE ȘI:

Clienții BT antreprenori vor putea completa declarația unică cu ajutorul aplicației SOLO – Află detaliile

Profit fabulos pentru TBI Bank

Related posts

Leave a Comment