Dan Petrescu îl propune pe Omrani la Naționala Algeriei

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, este de părere că atacantul Bilel Omrani ar putea evolua fără probleme pentru naționala Algeriei, una dintre cele mai puternice de pe continentul african. “În orice caz, pentru noi, el este un jucător foarte bun. Personal, nu cred că ar avea vreo problemă să joace la naţionala Algeriei”, a spus Dan Petrescu, într-un interviu acordat presei algeriene și republicat de TelekomSport. 

Bilel Omrani s-a născut într-o familie cu origini algeriene, stabilită în Franța. Declarațiile lui Dan Petrescu vin în contextul în care antrenorul CFR Cluj a propus în repetate rânduri naturalizarea lui Bilel Omrani și convocarea acestuia la Naționala României, însă acest lucru nu s-a întâmplat, potrivit SportinCluj.ro.

În interviul citat, Dan Petrescu a admis că visul lui Bilel Omrani este acela de a juca într-unul dintre primele cinci campionate din Europa. Atacantul clujean s-a remarcat în meciurile din preliminariile Ligii Campionilor și din Liga Europa și a avut mai multe oferte din prima ligă scoțiană și din cea engleză.

Related posts

Leave a Comment