Creşte interesul companiilor clujene pentru listarea la bursă

Tot mai multe companii clujene sunt interesate să se listeze la Bursa de Valori Bucureşti. Listarea le oferă acces la finanţare mai ieftină decât cea care este disponibilă pentru companiile închise. De asemenea, antreprenorii au acces la experienţa valoroasă a unor personalităţi care devin membre ale consiliilor de administraţie, însă, în acelaşi timp, îşi păstrează controlul asupra companiilor lor.

Scumpirea creditelor bancare i-a determinat pe mulţi antreprenori să caute alte soluţii pentru a atrage capital în afacerile lor. Una dintre cele mai interesante modalităţi este listarea la Bursa de Valori Bucureşti, spune preşedintele director general al Bursei, Adrian Tănase.

 

De asemenea, interesul Bursei este să atragă mai mulţi investitori pentru a-şi creşte relevanţa, mai spune Adrian Tănase.

 

Pe bursa bucureşteană nu sunt listate doar companii româneşti, ci au început să fie listate şi firme din Republica Moldova. Prima este cea care deţine podgoria din satul Purcari, de lângă limanul Nistrului.

Related posts

Leave a Comment