Creaţiile designerilor români, prezentate în mod “Atipic Beauty”

Creaţii vestimentare semnate de designerii români vor fi prezentate de către 12 fete frumoase imobilizate în scaune cu rotile.Cele 12 fete în scaune cu rotile vor fi însoţite pe podium de 12 persoane publice, în dorinţa de a elimina barierele din societatea românească şi de a crea ideea de coeziune şi incluziune socială a persoanelor cu dizabilităţi.

Iniţiatoarea proiectului este un fost model profesionist care, în urma unui accident, a ajuns să trăiască îşi viaţa în scaun cu rotile.

“Atipic Beauty este un eveniment unic în lume ca format şi este înregistrat ca brand. Chiar dacă societatea românească nu este pregatită încă să adopte acţiunile externe ale ţărilor care sunt familiarizate cu incluziunea socială a persoanelor cu dizabilităţi, noi ne-am propus să ne continuăm eforturile de promovare. Clujul este un oraş care a făcut paşi importanţi în acceastă direcţie şi unde noi ne-am simţit mereu ca şi acasă”, a declarat Magda Coman, preşedinta asociaţiei Open Your Heart.

Evenimentul va fi moderat de Iuliana Tudor, iar momentul, susţinut de Analia Selis, Katia Carbune – câştigătoarea Next Star şi de Arpy Török & Zip Band.

Printre designerii români, care îşi vor expune creaţiile se numără Luminiţa Balazs, Tina Olari, Nichi Cristina Nichita, Alexandra Calafeteanu, Maia Raţiu, Aida Lorena, Laura Ion, Daniela Sala, Istvan Cîmpean, Casa de modă Lany’s şi Trends by Adina Buzatu.

Evenimentul se va desfăşura marţi, 06 iunie 2017, ora 19.00 la Casino Parc – centrul de cultura urbană Cluj-Napoca.

Related posts

Leave a Comment