Crăciunul corupţilor este 31 ianuarie

Cel mai frumos cadou pentru corupţi a venit în această seară. Guvernul ruşinii naţionale a adoptat o ordonanţă de urgenţă prin care a transformat această seară de 31 ianuarie într-un veritabil Crăciun al infractorilor. Codul Penal a fost modificat prin ordonanţă de urgenţă.

Nu au contat cei 100.000 de oameni care au protestat în stradă. Nu au contat avizele negative date de Parchetul General, DNA sau CSM. Nu a contat declanşarea referendumului de către preşedintele Klaus Iohannis. Nu au contat recomandările Comisiei Europene din MCV.

 

Pentru că ordonanţa de urgenţă va intra în vigoare în data de 18 februarie, mai avem doar câteva zile în care mai putem spune adevărul despre infractorul condamnat definitiv Dragnea Liviu. Din 18 februarie, infractorul din fruntea PSD redevine un cetăţean onorabil, cu cazierul imaculat.

 

Guvernul a declanşat o criză constituţională fără precedent. În România, există două ramuri ale puterii executive: Guvernul şi Preşedintele. Între cele două ramuri ale puterii executive a fost declanşat astfel un război deschis. De asemenea, prin faptul că, în mod neconstituţional, Guvernul a modificat printr-o ordonanţă de urgenţă o lege organică – concret, Codul Penal – a nesocotit total puterea legislativă. Iar prin faptul că a sfidat avizele negative date de reprezentanţii puterii judecătoreşti, Guvernul a declarat război şi celei de-a treia puteri în stat.

 

Sunt previzibile proteste masive în stradă şi tensiuni de nesuportat între instituţiile statului. Acest lucru înseamnă gonirea investitorilor. Pierderea de locuri de muncă. Şomaj. Sărăcie. Subdezvoltare. Mafie. Teleorman. Şi totul a fost făcut pentru a-i scăpa pe infractori.

 

De la mineriade România nu a mai suferit o asemenea lovitură. Statul de drept a fost asasinat cu premeditare. Acest lucru înseamnă comă indusă pentru democraţie. A început dictatura în stil latino-teleormănean. Noua deviză a României va fi: Sambi si, trabajo no!

Related posts

Leave a Comment