Constantin Nicolescu, preşedintele CJ Argeş, va fi cercetat în libertate


Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, nu se mai află sub incidenţa măsurii de arest preventiv. Cei trei magistraţii, care au judecat această cauză, au decis eliberarea sa. Curtea de Apel Piteşti a dispus punerea sa, de îndată, în libertate cu obligarea de a nu părăsi ţara.Nicolescu a aşteptat decizia magistraţilor pe patul de spital. El este internat la spitalul Floreasca în Capitală după operaţia pe cord la care a fost suspus.
Curtea de Apel Piteşti a judecat, miercuri, recursul depus de preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, la mandatul de arestare pentru 29 de zile. Nicolescu este acuzat de dare de mită şi trafic de influenţă.
Constantin Nicolescu a fost supus, duminică, unei operaţii pe cord deschid, după ce a suferit un accident cerebral. În prezent, acesta este internat la secţia de terapie intensivă a spitalului Floreasca.
Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, este acuzat şi de luare de mită. Demnitarul ar fi luat bani de la Cornel Penescu pentru a comanda mai multe pachete de sărbători de la supermarketurile pe care le deţine omul de afaceri. Informaţia a ieşit la iveală în urma interceptărilor realizate în 2006 şi 2007.
Arestarea preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş a declanşat un război politic. Social-democraţii susţin că totul a fost regizat. În replică, democrat-liberalii acuză obsesia anti-Băsescu a Opoziţiei.

Related posts

Leave a Comment