Concurs Burse de Studiu Earlscliffe College Marea Britanie 2019

Mirunette Education lansează o nouă ediţie a concursului de burse Earlscliffe Scholarship Competition! Premiile: cel puţin 3 burse academice la renumitul Colegiu Earlscliffe din Anglia. Concursul se adresează exclusiv elevilor de clasa a IX-a sau a X-a care doresc să studieze ultimii 2 sau 3 ani de liceu în Anglia, la un liceu privat cu rezultate excepţionale, cu o bursă de studiu. Bursele sunt parţiale, iar cea mai mare bursă este de 50% din taxele de şcolarizare! La discreţia directorului colegiului vor fi oferite şi burse parţiale pentru programele de vară organizate de Earlscliffe College.


Mai multe detalii despre concurs se regăsesc pe site-ul organizatorului, Mirunette Education.

1. Cine poate participa la concursul de burse? Toţi elevii care sunt în prezent în clasa a IX-a sau a X-a şi care aspiră să studieze după terminarea liceului la o universitate de elită din străinatate!
2. Cum se desfăşoară concursul de burse? Concursul cuprinde 2 etape: examen scris la limba engleză şi matematică (16 Martie 2019) şi interviul cu comisia de evaluare a Colegiului Earlscliffe (25-26 Martie 2019). Ambele etape vor avea loc la sediul Mirunette Education din Bucureşti.
3. Premiile? Cel puţin 3 burse academice par?iale la Colegiul Earlscliffe din Anglia! Câştigătorul va primi o bursă de 50% din valoarea taxelor anuale ale colegiului. Celelalte burse vor avea valori cuprinse între 20% şi 50%.
4. Cum se fac înscrierile la concursul de burse? Prin completarea unui formular de înscriere pe site-ul organizatorului.
Termen-limita pentru înscrieri: 14 Martie 2019!

Mai multe informaţii despre concursul de burse sau despre alte proiecte marca Mirunette Education se pot obţine la numărul de telefon 0735 159 626, la adresa de e-mail office@mirunette.ro sau pe site-ul organizatorului: www.mirunette.ro.

Related posts

Leave a Comment