Concerte caritabile pentru victimele din clubul Colectiv

Mai multe concerte caritabile, pentru victimele din Colectiv, vor avea loc în această sâmbătă, în toată ţara.Scopul acestor concerte este de a ajuta familiile victimelor din clubul groazei.

La Cluj-Napoca, evenimentul se va desfăşura în parcarea stadionului Cluj Arena. Concertul este programat cu începere de la ora 19.00, iar preţul unui bilet este de 30 de lei. Organizatorii informează că pe toată durata evenimentului fumatul este strict interzis.

Toți banii strânși din vânzarea biletelor și tricourilor trupelor participante vor fi redirecționați spre Fundația Estuar, cea care ține legătura cu familiile victimelor. Pentru a evita orice acuzaţii organizatorii susţin că vor asigura transparența procesului de donații prin specificarea sumei stranse la finalul evenimentului și afirmă că vor prezenta Ordinul de Plata, ca dovada că banii au fost transferați în contul Fundației care gestionează platforma de donații.

În concertul caritabil de la Cluj vor cânta formaţiile: Costi Cămărăşan Band, Diamonds Are Forever, Dirty Shirt, Front, For The Wicked, Marchosias şi Scars of a Story.

“Cei ce doresc să îşi cumpere bilete în avans, o pot face direct la The Shelter, începând de vineri, când se redeschide clubul. Cei care au cumpărat deja bilete online la turneul aniversar Dirty Shirt, pot intra la eveniment. Cei ce doresc, vor putea dona o sumă suplimentară direct la concert”, au mai precizat organizatorii evenimentului clujean.

Dacă doriţi să contibuiţi financiar la ajutorarea victimelor şi ale familiilor acestora o puteţi face şi direct în contul fundaţiei:

Cont în lei:
RO45RNCB0064004896460001
Fundația Estuar
Banca Comercială Română, Sector 5, București

Cont în Euro:
RO64 RNCB 0076 0048 9646 0029
Fundația Estuar
Banca Comercială Română, Sector 5, București

Related posts

Leave a Comment