Cumpărăturile la Polus îţi fac un Crăciun de clasa A

Clujenii care fac cumpărărturi de minim 100 de lei în Polus pot participa, începând de astăzi, la o tombolă, premiile căreia sunt două autoturisme Mercedes A-180.
Polus Center răsplăteşte fidelitatea clienţilor săi şi în acest an. Începând de astăzi, 10 noiembrie, și până pe 22 decembrie 2015, toți cei care cumpără de minim 100 de lei, din orice magazin din Polus, pot pleca acasă, în prag de Crăciun, cu unul dintre cele două Mercedes A-180.

Biletul de înscriere în concurs se completează la biroul de informaţie a centrului de cumpărături. Detaliile concursului se regăsesc pe site-ul www.poluscentercluj.ro.

Câștigătorii celor două mașini vor fi desemnați prin tragerea la sorți. Aceasta va avea loc pe 23 decembrie 2015, de la ora 02.00 PM, în Piațeta Matei Corvin din incinta Polus Center.

Pe lângă posibilitatea de a fi câştigătorul unui autoturism, clujenii pot intra şi în posesia altor premii. Secțiunea răzuibilă a taloanelor de participare le poate aduce unul din sutele de premii instant oferite de partenerii centrului comercial: Andu, Benvenuti, Bigotti, Cărturești, Divertis Shop, dm, Ecco, Galeriile Rembrandt, Gatta, Glamour Accent, Happy Park, Hervis, Home Sweet Home Gifts, IQ, Jolidon, Magazinul Cerftificat LEGO®, Mondex, Musse, Nobila Casa, Nomasvello, Pada Murre, Pietra, Quickmobile, Stone Creek, The Perfect Kitchen, Yellow Store și Your Trend.

Related posts

Leave a Comment