Concerte cu intrare liberă la Școala Populară de Arte ,,Tudor Jarda” Cluj-Napoca

Școala Populară de Arte ,,Tudor Jarda” Cluj-Napoca organizează producția clasei de instrumente de suflat.

Evenimentul va avea loc miercuri, 24 mai 2023, de la ora 17:00, în Sala de Spectacole ,,Tudor Jarda”. Cursanții pregătiți de expertul Ciprian Poenar vor interpreta melodii la taragot, saxofon sau caval. Acompaniamentul va fi asigurat de Marius Moldovan, iar intrarea este liberă.

De asemenea, joi, 25 mai 2023, de la ora 18:00, în aceeași locație va fi organizată producția claselor de canto muzică ușoară, orgă electronică, percuție ritmică, chitară electrică și bas. Spectatorii se vor putea delecta cu un recital de amploare, în care diversitatea va impresiona audiența.

Cursanții pregătiți de expert Alexandra Coșbuc (canto muzică ușoară), profesor Mihai Ghircoiaș (orgă electronică), expert Gabriel Petrean (percuție ritmică) și expert Andrei Tcaciuc (chitară electrică și bas), acompaniați de Formația ,,Audience” a școlii pregătesc un spectacol aparte. Intrarea este liberă și la acest eveniment!

Săptămâna se va încheia cu producția clasei de canto muzică ușoară, vineri, 26 mai, de la ora 18:00, tot în Sala de Spectacole ,,Tudor Jarda”, coordonată de expert Dana Liliana Ciucă. Pregătirea muzicală este realizată de prof. Mihai Ghircoiaș, iar acompaniamentul de către Formația ,,Audience”. Intrarea este liberă!

Related posts

Leave a Comment