Compania elveţiană Trisa donează peste 150.000 de periuţe de dinţi copiilor din România

Peste 150.000 de periuţe de dinţi de cea mai bună calitate, fabricate în Elveţia, vor fi donate copiilor români pentru a-i ajuta să aibă o igienă orală mai bună. În fiecare an, Trisa donează peste 100.000 periuţe de dinţi de calitate premium pentru copiii defavorizaţi din întreaga lume. Din 1998, mai mult de 3 milioane de periuţe de dinţi au fost donate copiilor din intreaga lume. În acest fel, compania Trisa doreşte, astfel, să contribuie la ameliorarea sănătăţii copiilor din ţările deficitare la acest capitol. Mulţi copii din ţări cum ar fi Irak, India, Siria, Corea de Sud, Tunisia, Cambogia, Belarus etc. au beneficiat de aceste donaţii din partea firmei elveţiene.ZASS România (unic distribuitor al produselor Trisa în România), în parteneriat cu ONG-uri şi fundaţii non-profit, vor distribui aceste periuţe în cât mai multe localităţi din zonele defavorizate din România.

Înfiinţată în anul 1887 în Triengen, Lucerne, în mijlocul Elveţiei şi al Europei, Trisa este în prezent unul dintre furnizorii de top de periuţe de dinţi şi produse de îngrijire orală. Pe lângă produsele fabricate sub marca TRISA, firma produce şi sub brandurile altor companii multinaţionale. Mai mult de un million de periuţe de dinţi sunt fabricate zilnic cu tehnologii de vârf, în conformitate cu cele mai exigente standarde de control al calităţii, 95% din producţie este exportată în mai mult de 80 de ţări.

Testate deja de mulţi beneficiari pe piaţa României, produsele pentru îngrijire orală Trisa sunt foarte bine primite şi apreciate atât de clienţii obişnuiţi cât şi de stomatologi.

Related posts

Leave a Comment