Clujenii au început să voteze – Au apărut primele cozi

Procesul electoral a început fără incident majore în județul Cluj. La unele secții de votare din Cluj-Napoca au început să se formeze cozi, pentru că mulți oameni au decis să își exercite dreptul la vot încă din primele minute după deschiderea urnelor.

În fața sălii de sport a Școlii Constantin Brâncuși, în care funcționează mai multe secții de votare, s-a format o coadă care, în urmă cu o jumătate de ore, era formată din 6-7 persoane. Oamenii au ieșit la urne în ciuda vremii urâte: la ora 07.00 încă mai picura mărunt. În sală au voie să intre maximum cinci persoane în același timp. Aceeași situație se regăsea și în cazul secțiilor de votare amenajate în alte părți ale cartierului Gheorgheni. Alegătorii care au votat deja au vârste amestecate: unii dintre ei sunt pensionari, alții sunt tineri care muncesc în companii multinaționale, iar alții sunt studenți. Oamenii spun că au venit atât de devreme pentru a reduce la minimum riscurile de a fi contaminați cu coronavirus.

Related posts

One Thought to “Clujenii au început să voteze – Au apărut primele cozi”

  1. […] Procesul electoral a început fără incident majore în județul Cluj. La unele secții de votare din Cluj-Napoca au început să se formeze cozi, pentru că mulți oameni au decis să își exercite dreptul la vot încă din primele minute după deschiderea urnelor, potrivit ClujToday.ro. […]

Leave a Comment