CFR Cluj, îngenuncheată de FCSB

CFR Cluj s-a prăbușit în partida cu FCSB, încheiată cu scorul de 3-0. Echipa clujeană a intrat timorată, după ce întreaga linie de atac a fost decimată de accidentări și de coronavirus.

Din lotul CFR Cluj au lipsit Gabriel Debeljuh, Mario Rondon și Valentin Costache, care au fost infectați cu coronavirus, și Bilel Omrani, accidentat. Astfel, antrenorul Edward Iordănescu a fost nevoit să improvizeze, cu Nicolae Carnat desemnat titular.

Partida a fost dominată de FCSB, însă CFR Cluj a reușit să țină piept asalturilor echipei bucureștene. Aceasta până când portarul Giedrius Arlauskis, aflat la prima sa partidă de la revenirea la Cluj, l-a faultat pe un jucător bucureștean și a primit direct cartonașul roșu.

Dominația echipei bucureștene s-a accentuat, însă FCSB nu a reușit să înscrie până când Alexandru Chipciu nu a comis o greșeală personală în propriul săui careu. A profitat Darius Olaru, care a deschis scorul în minutul 49.

FCSB a majorat scorul prin Florin Tănase după o altă greșeală personală, comisă de căpitanul Mario Camora, în minutul 62. CFR Cluj a încercat să atace, însă apărarea a rămas descoperită, astfel că tot un bucureștean a înscris, Olimpiu Moruțan în minutul 78.

Pentru CFR Cluj, urmează o perioadă de pauză, impusă de meciurile echipei naționale de fotbal, timp în care antrenorul Edward Iordănescu trebuie să refacă moralul jucătorilor clujeni.

Foto: DigiSport.ro

Related posts

One Thought to “CFR Cluj, îngenuncheată de FCSB”

  1. […] CFR Cluj s-a prăbușit în partida din deplasare cu FCSB, încheiată cu scorul de 3-0. Echipa clujeană a intrat timorată, după ce întreaga linie de atac a fost decimată de accidentări și de coronavirus, potrivit ClujToday.ro. […]

Leave a Comment