CFR CLUJ, CAMPIOANA ROMÂNIEI

CFR Cluj a câștigat un nou titlu de campioană a României. Formația clujeană a câștigat cu scorul de 3-1 partida disputată în deplasare cu Universitatea Craiova.

Partida a debutat prost pentru CFR Cluj. Universitatea Craiova a deschis scorul în minutul 10, prin Dan Nistor. CFR Cluj și-a regăsit stilul ofensiv și a egalat prin Vinicius, care a reluat cu capul o lovitură de la colț executată de Ciprian Deac. Kevin Boli a majorat scorul, iar Ciprian Deac, din penalty, a stabilit scorul final al partidei: 3-1.

Există și o veste tristă pentru suporterii CFR Cluj. Portarul lituanian Giedrius Arlauskis a confirmat că se va despărți de echipa campioană.

Related posts

2 Thoughts to “CFR CLUJ, CAMPIOANA ROMÂNIEI”

  1. […] CFR Cluj a câștigat un nou titlu de campioană a României. Formația clujeană a câștigat cu scorul de 3-1 partida disputată în deplasare cu Universitatea Craiova, potrivit ClujToday.ro. […]

  2. […] CFR Cluj a câștigat un nou titlu de campioană a României pentru a treia oară consecutiv. Clujenii au învins cu scorul de 3-1 în partida disputată în deplasare cu Universitatea Craiova, scrie clujtoday.ro […]

Leave a Comment