CFR Cluj a făcut egal cum Young Boys Berna

CFR Cluj a obținut doar un egal în partida cu Young Boys Berna, disputată pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Golul CFR Cluj a fost marcat de Mario Rondon, în repriza a doua, după o pasă a lui Hoban. Elvețienii au egalat prin Fassmach, după șase minute. CFR Cluj a trecut pe lângă șansa victoriei, însă Păun și Pereira nu au reușit să fructifice ocazii foarte bune.

Partida a adus și accidentarea lui Paulo Vinicius, obligat să părăsească terenul în minutul 14. În contextul în care CFR Cluj a rămas fără Mihai Bordeianu, transferat în Arabia Saudită, și fără Mike Cestor, accidentat grav în partida cu FC Voluntari, Dan Petrescu l-a introdus pe teren pe Cristian Manea, fundaș dreapta, care s-a descurcat mai mult decât onorabil.

În ciuda semieșecului, CFR Cluj rămâne pe primul loc în grupa sa din Liga Europa, pentru că AS Roma a remizat pe teren propriu cu ȚSKA Sofia. Partida a arătat și fragilitatea lotului din acest an al CFR Cluj.

Related posts

One Thought to “CFR Cluj a făcut egal cum Young Boys Berna”

  1. […] Campioana României, CFR Cluj, a obținut doar un egal în partida cu Young Boys Berna, disputată pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1, potrivit ClujToday.ro. […]

Leave a Comment