Care sunt regulile de acces la concertul Alphaville, Sandra, Londonbeat, Fancy

Reprezentanţii Backstage Production, organizatorii concertului Discoteca ’80 Cluj: Alphaville, Sandra, Londonbeat, Fancy, care va avea loc sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, doresc să comunice publicului participant regulile de acces la eveniment şi alte informaţii importante de interes general.

 

Accesul publicului în sală se va face începând cu ora 17:30.

 

Evenimentul va începe la ora 19:00, iar ordinea de intrare a artiştilor este Fancy, Londonbeat, Sandra şi Alphaville. Între concertele artiştilor vor avea loc pauze scurte.

 

Participanţii la concert sunt rugaţi să se deplaseze la Sala Polivalentă pe jos, cu mijloace de transport în comun sau cu taxi din cauza numărului limitat de locuri de parcare.

 

În cazul în care participanţii sosesc la concert cu autoturismele personale, organizatorii subliniază faptul că parcarea Sălii Polivalente va fi închisă din motive de securitate, însă parcarea Cluj Arena şi parcarea din faţa Sălii Sporturilor “Horea Demian” vor putea fi utilizate.

 

Accesul la Party Zone (în picioare, pe suprafaţa terenului de joc), respectiv accesul la Tribună (locuri pe scaune) vor avea porţi de acces separate, marcate corespunzător.

 

Pentru a evita crearea de disconfort, participanţii care au achiziţionat bilete cu loc în tribune nu vor avea acces la Party Zone (pe suprafaţa terenului de joc)

 

Participanţii la concert sunt rugaţi să ţină cont de faptul că vor fi percheziţionaţi la intrare şi că accesul în Sala Polivalentă este interzis cu:  umbrele, mâncare, băutură, recipiente din sticlă, din plastic sau din metal (cu excepţia medicamentelor conţinute în flacoane din sticlă sau plastic de până la 100 ml) – inclusiv parfumuri, sprayuri, deodorante, etc, selfie stick, camere foto şi video (cu excepţia camerelor foto-video încorporate în telefoane mobile – de asemenea excepţie fac foto- şi videojurnaliştii prezenţi la eveniment), beţe de steag sau pentru bannere fabricate din materiale dure şi/sau mai lungi de 1 metru, obiecte generatoare de sunete puternice cum ar fi megafoane, vuvuzele şi fluiere, obiecte contondente şi/sau care pot fi periculoase (cuţite, bricege, lanţuri, bastoane, bâte, arme de foc, praştii etc), laser pointer – indicatoare laser şi lumini stroboscopice, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant/sprayuri de protecţie personală, mai mult de un bagaj cu capacitatea de maximum 25 de litri (trebuie să încapă sub scaun – pentru cei din tribune).

 

Participanţii sunt rugaţi să nu vină cu brichete la concert – organizatorii vor pune la dispoziţie chibrituri la locul special amenajat pentru fumat.

 

Obiectele interzise vor fi confiscate de către agenţii de pază şi vor putea fi recuperate de la intrare. Organizatorii nu îşi asumă răspunderea pentru aceste obiecte.

 

Participanţii la concert sunt rugaţi să consulte întregul set de reguli şi alte informaţii importante pe www.discoteca80.ro.

 

Related posts

Leave a Comment