Cantautoarea Teodora Iacob și The White Notes, în concert la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Concertul „Teodora Iacob & The White Notes” se va desfășura la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, marți, 4 aprilie 2023, de la ora 19:00.

Evenimentul va avea loc la sediul Muzeului Etnografic al Transilvaniei, de pe str. Memorandumului nr. 21.

Artiștii serii vor fi: Teodora Iacob – chitară, voce, Rareș Munthiu – vioară, Raul Lenart – contrabas, Răzvan Rotiș – tobe.

Teodora Iacob – este cantautoare, solistă vocală şi instrumentistă (chitară, chitară bas), care abordează stilurile – indie folk, blues, jazz si rock. Cu toate că muzica îi oferă o stare de bine, uneori este destul de greu să o împace cu munca ei de zi cu zi, fiind medic specialist în Cluj-Napoca. Până în prezent are lansate 2 albume: primul “Efecte speciale” pe care compune muzică pe versuri de Dinu Olărașu, Tudor Runcanu şi Adrian Ivanițchi, iar al doilea “Efecte Secundare” care este de fapt primul album reorchestrat în variantă simfonică alături de o orchestră de cameră.

Rareș Munthiu – a început studiul viorii la vârsta de 7 ani și este absolvent al Academiei de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Pe lângă studiul muzicii clasice, a cochetat și cu jazzul, activând în formația ”The Jazz Basement”, cu care a obținut Premiul pt Compoziție și Aranjament la Festivalul de Jazz de la Sibiu. În prezent, este concertmaestru al Orchestrei Operei Române din Cluj.

Raul David Lenart – actualmente contrabassist angajat al Orchestrei Operei Române din Cluj, abordează cu lejeritate orice stil muzical datorită implicării lui în multiple proiecte muzicale atât în ţară cât şi în străinătate.

Răzvan Rotiș – până în prezent, Răzvan se poate lauda atât cu numeroase premii olimpice câştigate la secţiunea percuţie în timpul liceului, cât şi cu o bogata experientă muzicală acumulată în perioada în care a studiat la Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, având o intensă activitate ca tobosar în diferite trupe de renume naţional.

Prin această formulă care a luat naștere în 2015, artiștii experimentează un nou „sound” pe care ei vor să-l redea pieselor de pe albumul ”Efecte Speciale”, unde efectele sonore create se succedă în momente psihedelice uluitoare.

Preţul unui bilet este de 30 lei.

Related posts

Leave a Comment