Brutărie franţuzească la Cluj

Prima brutărie franţuzească din Cluj se va inaugura la Polus.Toţi cei care preferă produsele de patiserie se vor putea bucura de pâini, oferte pentru micul dejun, prânz, gustări uşoare şi deserturi, dar şi de produse de viennoiserie sau cafea.

Doritorii clujeni vor putea să cumpere toate aceste bunătăţi începând de luni, 21 decembrie 2015. Brutăria va fi situată în apropiere de intrarea a 4-a centrului comercial, vizavi de Pizza Hut.

În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 şi deține până în momentul de față 13 brutării în Bucureşti, Ploieşti, cea din Polus fiind prima din Cluj-Napoca.

Cu o tradiție de peste 125 de ani, Paul defineşte arta brutăriei franțuzeşti, având peste 500 de brutării din întreaga lume. Brutăriile Paul oferă o gamă diversificată de produse, pentru toate gusturile. Acestea sunt preparate după reţete tradiţionale franţuzeşti cu ingrediente atent selecţionate. Aici este disponibilă o gamă diversificată de pâini, produsul emblematic al Paul, produse de viennoiserie, cafea, oferte pentru micul dejun, prânz, gustări uşoare şi deserturi.


Related posts

Leave a Comment