Bradea, Kantor şi Gujan (TSD Dej), acţiune socială de suflet, spre bucuria unor copii frumoşi şi inteligenţi

Sâmbătă, 11 iulie, TSD Dej a inițiat o acțiune caritabilă în satul Sălătiu, comuna Mintiu Gherlii, acţiune coordonată de Andrei Bradea, preşedintele TSD Dej, Ionuţ Kantor, preşedintele executiv TSD Dej şi de Marinela Gujan, secretarul general TSD Dej.
TSDiştii au fost mişcaţi de un articol din presa clujeană, aceştia au venit în ajutorul unei familii compusă din peste 20 de persoane, majoritatea copii, ducându-le micuţilor haine, alimente, dulciuri și jucării.

Tinerii social-democraţi au precizat că în viitor vor fi ajutaţi de autoritățile locale și de alte persoane publice implicate, precum deputatul din zona Dejului, Cornel Itu: „Consider că la genul de acțiuni cum este cea pe care am realizat-o noi astăzi ar trebui să participe orice persoană cel puțin o dată în viață. Bucuria pe care ne-a provocat-o reacția unor copii care au primit hăinuțe, fructe și dulciuri –lucruri normale pentru alți copii- este de nedescris. Am fost profund impresionată nu doar de educația copiilor care mulțumeau și zâmbeau întruna, ci și de demnitatea părinților care ne-au comunicat doleanța de a avea mai mult spațiu pentru a-i crește pe acești copii. De asemenea, mă bucur să constat că în organizație avem tineri precum d-șoara Mădălina Cociș, care ne-a semnalat și s-a implicat în organizarea acestei acțiuni alături de alți colegi, dar mă încântă și spiritul de mobilizare a unui mare număr de persoane care ne-au donat haine și alimente. Îmi doresc ca următoarele acțiuni pe care ni le-am propus să fie cel puțin la fel de reușite din perspectiva ajutorului semenilor noștri, deoarece de sprijinul autorităților locale și a altor persoane publice implicate, cum este d-nul deputat Cornel Itu, suntem deja convinși că va exista în continuare” a mai completat secretarul general TSD Dej, Marinela Gujan.

Related posts

Leave a Comment