BestJobs îşi schimbă structura. Platforma va oferi posibilitatea utilizatorilor să îşi aleagă turele de lucru

Una dintre cele mai importante platforme care funcţionează precum o bursă on-line a locurilor de muncă, BestJobs, îşi schimbă structura şi va oferi mai multe opţiuni utilizatorilor săi.

”Luna aceasta aduce mari schimbări pentru platforma BestJobs: s-a lansat serviciul de staffing pentru perioade scurte.
 
Utilizatorii au acum şansa să experimenteze tot mai multe joburi, să nu mai depindă de un program fix de lucru. Pot alege să aplice atât la ture de lucru pentru a obţine un venit suplimentar cât şi la joburi de lungă durată folosind aceeaşi platformă.
 
Angajatorii pot posta acum şi ture de lucru de minim 5 ore şi maxim 5 zile pentru a acoperi nevoile de personal pe termen scurt. Pot solicita ajutor pentru activităţi diverse, cum ar fi livrarea de produse, aranjarea mărfii pe raft, sau pentru munca de sezon în restaurante şi hoteluri.
 
Tot ce trebuie să facă e să posteze tura, şi să aleagă locaţia si durata. Utilizatorii din zonă primesc notificare, fiind verificaţi de BestJobs înainte de a prelua tura. Angajatorii scapă de procesul clasic de angajare, pentru că lucrătorii sunt angajaţi ca zilieri. Odată ce tura e finalizată şi acceptată, banii sunt transferaţi în contul lucrătorilor. Plata turelor se face în credite BestJobs, la un preţ minim de 3 credite pe oră.
 
Întregul proces se desfăşoară rapid oferind posibilitatea companiilor să găsească personal gata verificat şi disponibil pentru turele de lucru, să urmărească cu uşurinţă activitatea turelor şi să scape de birocraţia necesară şi de plata lucrătorilor”, spun reprezentanţii platformei.

Related posts

Leave a Comment