Baia Mare are un nou complex hotelier de trei stele (P)

Proiectul Magus Hotel a pornit de la ideea de a se construi un mic club dance cochet, dar care la final a devenit un proiect îndrazneţ, complexul Magus. Întreaga ambianţă a acestei construcţii are un design aparte, care contribuie la o relaxare totală pentru cei care iî vor trece pragul”, a declarat Majoros Csaba, patronul complexului hotelier.

Hotelul Magus are 27 de camere de tip suite şi junior suite, opt camere cu amenajări speciale destinate celor care călătoresc cu animale de companie, trei camere  deluxe şi o sală multifuncţională cu 100 de locuri pentru conferinţe şi 60 de locuri pentru evenimente.

 

Restaurantul La Gourmet are 100 de locuri pentru servirea mesei, 36 locuri pe terasă, 32 de locuri sub patru gazeboluri  şi o minunată grădină de vară cu o arhitectură pesagistică destinată unor evenimente festive.

 

Clubul Evergreen, este un club elegant, modern, fiind proiectat să satisfacă toate gusturile atât persoanelor singure cât şi cuplurilor care doresc să petreacă ascultînd muzică bună şi de calitate. Atmosfera este completată cu efecte speciale, unice şi de o băutură exotică de  la barul din interior.

 

Personalul este format din tineri deschişi şi harnici, capabili să ofere tuturor celor care vor trece pragul complexului, servicii de calitate.

 

Related posts

Leave a Comment