Bacalaureatul, organizat fără probleme majore în județul Cluj

Examenul de bacalaureat este organizat fără probleme în județul Cluj. Mai mult de 4.000 de absolvenți ai claselor a XII-a sunt programați în 16 centre de examinare.

Primele probe ale examenului de bacalaureat din județul Cluj au avut loc fără vreun incident major. Câteva zeci din cei peste 4.000 de tineri înscriși pentru examen nu s-au prezentat, din diferite motive, la probele programate până azi. Nu au existat nici un fel de situații care să impună organizarea probelor cu subiecte de rezervă, nu au existat nici situații de fraudă și nici tentative de fraudă, spun reprezentanții Inspectoratului Școlar al Județului Cluj.

Dacă luni a avut loc examinarea la limba și literatura română, marți a avut loc examinarea la proba scrisă a profilului absolvit de tinerii înscriși la examenul de bacalaureat. Azi are loc proba scrisă la alegere, iar joi va fi examenul în limba maternă vorbită de tinerii care au fost educați în școlile minorităților naționale. În județul Cluj, există astfel de școli cu predare în limbile maghiară și germană. Rezultatele finale ale examenului de bacalaureat vor fi făcute publice în data de 7 iulie.

Related posts

Leave a Comment