Autocarul echipei de fotbal Borussia Dortmund, vizat de un atac cu bombă, în timp ce se îndrepta spre stadion. Trei dispozitive au explodat, iar jucătorul Marc Bartra a fost rănit. Meciul cu Monaco a fost amânat

O explozie a cărei natură nu a fost stabilită a vizat, marţi seară, autocarul echipei de fotbal germane Borussia Dortmund, potrivit unor surse citate de presa germană, informează BBC News. Explozia a avut loc în timp ce autocarul se deplasa spre stadion pentru disputarea partidei cu AS Monaco, potrivit RomaniaLibera.ro.

Potrivit BBC, jucătorul Marc Bartra a fost rănit şi transportat la spital. AFP a relatat că geamurile autocarului ar fi fost sparte în explozie. La faţa locului au fost trimise echipaje ale poliţiei şi ale pompierilor.

 

Autorităţile germane nu dispun în acest stadiu de elemente care să indice că exploziile ar fi de origine „teroristă”, au declarat surse apropiate serviciilor de securitate pentru DPA, potrivit AFP. La rândul său, poliţia vorbeşte despre un „atac grav cu material exploziv”.

 

Fanii echipei AS Monaco, prezenţi, marţi seară, pe Signal Iduna Park, au început să scandeze „Dortmund, Dortmund”, după ce au aflat că autocarul formaţiei Borussia a fost avariat de trei explozii, în timp ce se îndrepta spre stadion.

 

Related posts

Leave a Comment