Artiștii din toată lumea, invitați să își înscrie producțiile la WonderPuck

Artiștii din România și din toată lumea sunt invitați să își înscrie producțiile pentru cea de-a opta ediție a Festivalului Stradal WonderPuck.

Evenimentul va avea loc între 6 și 8 septembrie, la Cluj-Napoca și la Florești.

Artiștii, instituțiile sau companiile teatrale care doresc să ia parte la festival cu spectacole sau filme de animație se pot înscrie la adresa wonderpuckfestival@gmail.com, atașând atât formularul completat, cât și patru fotografii reprezentative ale producției cu care vor să participe la eveniment.

Data limită până la care se poate aplica este 15 mai 2024.

Peste 28.000 de clujeni, de toate vârstele, au luat parte între 8 și 10 septembrie 2023 la ediția a șaptea a festivalului care a reunit spectacole de teatru de păpuși și marionete, spectacole itinerante cu muzică, păpuși gigant sau artiști pe picioroange, un minunat show cu acrobații aeriene, concerte, ateliere și multe altele.

„WonderPuck” este un eveniment de tip open-air adresat întregii familii, care își propune reunească domenii artistice, precum: teatru, muzică, dans, animație video, artă vizuală și artizanală. Așadar, pe toată durata festivalului au loc o mulțime de activități educative și recreative dedicate copiilor, adolescenților și întregii familii.

Accesul este liber.

Related posts

Leave a Comment