Ce înseamnă Arkada Dance&Art StudioArkada Dance & Art Studio este un centru artistic suport pentru artiști și iubitorii artei și a activităților frumoase.

”Suntem zi de zi bombardați de informații comerciale, negativism și non valoare. Uneori ne simțim intoxicați de griji, tensiune, stres și monotonie. Nevoia noastră de a evada din acest univers limitat este vitală.

Pentru persoanele care nu pot trăi fără se rupe din acest context măcar câteva ore, care știu că arta, mișcarea și socializarea sunt pentru oameni echilibru și împlinire am deschis Arkada Dance & Art Studio.

Pentru artiștii aflați la început de drum sau în căutarea condițiilor de exprimare și dezvoltare scutindu-i de grija activităților organizatorice, învestirii financiare dificile, promovare și stres, am deschis Arkada Dance & Art Studio.

Pentru cei care caută să-și petreacă timpul liber într-un mediu de calitate, la prețuri rezonabile alături de oameni cu pasiuni și care au ceva de împărtășit, am deschis Arkada Dance & Art Studio.

Cei care investesc constant în dezvoltarea lor personală și au grijă de sănătatea lor promovând un mod de viață activ și frumos își doresc probabil un loc unde să poată beneficia de o paletă largă de opțiuni, evenimente, activități motivante și interesante
alături de alți oameni la fel iar acest loc ne dorim să fie Arkada Dance & Art Studio”, spune managerul Ada Caraba.

Related posts

Leave a Comment