Ai un prieten scriitor? Află ce îi poți oferi cadou

Cu siguranță ai auzit miturile referitoare la viața în compania unui scriitor. De la tabieturile ciudate, la superstițiile de care țin cu dinții până la momentele în care sunt loviți de inspirație și nu mai auzi de ei, să stai în preajma lor nu poate să fie altfel decât interesant.

Asta până când trebuie să le dăruiești ceva. La fel ca în cazul oamenilor care au de toate, ce oferi cuiva care, literalmente, deține universuri? Și nu e vorba că ar fi ei picky, dar vrei tu să-i impresionezi. Dacă e așa, daca să apropie o aniversare de orice tip, dacă ai în viața ta un scriitor
zelos, citește în continuare.
În primul rând depinde despre ce tip de scriitor sau scriitoare vorbim. Trebuie să îi ai în vedere personalitatea. Dacă este un scriitor modern sau unul care înclină către stilul clasic. Pentru un scriitor totalmente ancorat în prezent, ca stil și tehnică de lucru, iată propunerile noastre:

1. Pinboard
Cu ajutorul lui poate avea mereu chiar la o aruncătură de privire peste monitor toate ideile și imaginile care-l inspiră. Își pot face propriul panou în stil Pinterest sau un vision board, orice care să-l motiveze și să-i mențină concentrarea.

2. Desk Pad
Acesta are, dincolo de rolul de protecție, și un rol decorativ. Mai adaugă la cadou și o plantă mică decorativă și un mousepad în aceeași paletă cromatică și e darul perfect. Astfel scriitorul se apucă de scris cu drag într-un spațiu instagramabil, iar biroul rămâne ferit de pete de cafea, ceai sau vin.

3. Tastatură Wireless mecanică și un Mouse asortat
Ideal ar fi să optezi pentru unele care să se potrivească cu stilul încăperii unde scriitorul își desfășoară activitatea. Fantastic, dacă acestea se potrivesc și cu celelalte accesorii din zona de scris.

4. Boxă portabilă
Cei mai mulți scriitori adoră atunci când scriu și muzica suavă cântă în fundal. Asta le face fluxul scrisului mai ușor și mai bun.

5. Husă pentru laptop
Un cadou în tendințe, atât datorită aspectului său practic, cât și datorită designului. Având niște culori versatile, poate fi un accesoriu care să-i completeze nu doar biroul, ci și ținuta. Pentru scriitorul din prezent, care consideră că s-a născut în timpul greșit și vibrează cu trecutul, considerăm potrivite următoarele:

6. Lumânări
Personal recomand Frostbeard’s Books, lumânarea cu miros de cărți vechi, disponibilă pe Etsy, care răspândește exact mirosul pe care îl promite. Este lumânarea ideală pentru a induce modul de scris. O altă sugeste ar fi practic orice lumânare cu miros lemnos.

7. O agendă
Un cadou ideal pentru a da viață ideilor din mintea scriitorului. Alege una cu un material premium, de preferat din piele PU, care se poate personaliza pentru un efect mai dramatic. Sugerăm un citat al autorului său preferat. Poți completa cadoul cu un pix din categoria highend sau un stilou gravat, dacă bugetul îți permite.

8. Set Birou Vintage
Mai are rost să dezbatem dacă unui scriitor cu rădăcini în dark academia i-ar plăcea sau nu un set din piele naturală Vintage. Oricât de chic și armonios este biroul, utilizarea unei mape pentru birou îi va aduce un plus de frumusețe și eleganță.

9. Pick-up
Alege unul cu aspect ventage și care să meargă cu setul mai sus menționat și vei face din scriitorul tău cel mai fericit dintre pământeni. Pregătește-te să auzi același disc cu muzică clasică potrivită pentru un răufăcător din secolul al XIX-lea până când romanul o să-i fie gata.

10. Calendar pentru birou
Este bine cunoscut că atunci când un scriitor lucrează pierde noțiunea timpului și contactul cu realitatea. Ajută-l să rămână ancorat în realitate cu un calendar pentru birou. Aici, ca să fie și practic și metaforic, ne-am gândit la un calendar si desk pad în același timp. Un produs ce are multiple utilizari: mouse-pad, protecție pentru birou și calendar. Faptul ca poate fi full print nu face decât să-i aducă nota de eleganță și personal pe care o cauți pentru darul tău.

În conculuzie, poate crezi că este extrem de dificil să faci cadoul potrivit unui scriitor, dar
în final sunt și ei oameni, empatici, ghidați de sentimente, deci orice ai alege sigur o să-i placă
atâta timp cât vine din inimă. Ghidul nostru vine strict ca o sursă de inspirație, dar tu știi cel mai
bine ce-i trebuie persoanei dragi de lângă tine care se întâmplă să mai și scrie. O să te descurci
grozav!

Related posts

Leave a Comment