Vrei sa te intalnesti cu supereroii din filme? Pana pe 12 mai au poposit la Cluj, la Circo Aquatico Bellucci

Superman, Batman, Iron man, Joker, Thanos, Wonderwoman, Catwoman, Regele Galaxy, Supergirl, Captain Ametica, Thor sau Bumblebee fac o vizită de lucru la Cluj. Ei sunt noile personaje ale spectacolului pus în scenă de Circo Aquatico Bellucci, care prin directorul artistic Sandy Medini a gândit o formulă de succes pentru a atrage publicul sub cupola circului, într-un spectacol plinde magie, culoare, sunet şi acrobaţii. Când? Între 1 şi 12 mai 2019. Unde? Lângă Vivo!

Vă mai aduceţi aminte anii în care Circo Aquatico Bellucci aducea la Cluj un show deosebit, cu animale marine? În urma reglementărilor legale care interzic animalele la circ, echipa de mai multe generaţii de artişti de circ s-a reinventat. 
După succesul întregistrat în emisiunile ”Serviţi vă rog!”,”Românii au talent” şi ”La Măruţă”, Circo Acquatico Bellucci se întoarce în România cu un nou concept circ şi teatru!
Cei mici şi cei mari care vor să se întâlnească cu mult îndrăgitele personaje de cinema şi animaţie, cu supereroii zilelor noastre, pot face acest lucru în sala de spectacole a familiei Belluci Medini, care a schimbat conceptul de ”cort” sau ”cupolă” de circ, într-unul de sală de spectacole, încălzită, în care lumina şi sunetul sunt la cele mai înalte standarde.
Costumele supereroilor sunt spectaculoase şi sunt realizate de cei care le produc pentru parcurile de distracţie celebre din întreaga lume.
În pauze copii pot interacţiona direct cu personajele şi pot pleca acasă cu fotografii.
Activităţle Circului şi toate noutăţile pot fi găsite pagina de Facebook CIRCO AQUATICO BELLUCCI, iar biletele se pot cumpăra de pe platforma entertix.ro. Show-ul durează o oră şi 40 de minute.
Programul spectacolelor:
De luni până vineri – spectacol la ora 18:30
Sâmbătă – la orele 15:30 şi  18:30
Duminica –  la orele 11:30 şi 15:30
 
Tarife intrare:
LOJA GALAXIA -ADULT 50 lei COPIL 40 lei
ZONA CRIPTON -ADULT 40 lei COPIL 30 lei
ZONA UNIVERS – ADULT 35 lei COPIL 25 lei

Related posts

Leave a Comment