VisPas, hotelul vedetelor din Chișinău (A)

Sunteți în căutarea unui loc potrivit din Chișinău pentru a organiza conferințe, workshop-uri adresate partenerilor de afaceri, team-building-uri, training-uri pentru angajați, lansări de noi produse și servicii, dezbateri sau orice alt tip de eveniment de afaceri? S-ar putea ca răspunsul la aceste căutări să fie Complexul VisPas.

Povestea VisPas a început ca o afacere de familie în 2008, în Chișinău, ca mai apoi, în 2017 sa fie construit Hotelul VisPas din Bălți. De la câteva locuri de cazare în plin centrul orașului, astăzi, VisPas reprezintă un punct de referință pe harta turistic a capitalei Republicii Moldova.

Viziunea și ambiția lui Igor Ropot, managerul general al afacerii din HORECA, a fost de a oferi clienților confortul și atmosfera de acasă. Astăzi, hotelul atrage o multitudine de turiști din toate colțurile lumii.

Printre oaspeții săi s-au numărat președinți de state, politicieni și delegații internaționale, membri familiilor regale și artiști de talie internațională.

Ambele hoteluri au câte 39 de camere, găzduiesc câte trei săli de conferințe, cu o capacitate de pana la 300 de personae, câte un restaurant à la carte, baruri și grădini de vară. În același timp, VisPas și un loc ales de cei care își organizează nunta, zilele de naștere, banchete, dar locul este deschis și altor categorii de evenimente.

Cu o cifra de afaceri pe peste un milion de euro anual, hotelul de patru stele din inima Chișinăului, are 110 angajați care se implică zilnic în a oferi tot confortul oaspeților VisPas.

Related posts

Leave a Comment