Viceprimarul liberal din Ciucea a trecut la PDL

Viceprimarul PNL din comuna Ciucea, Radu Abrudan, și-a dat demisia din formațiunea liberală și a devenit membru PDL.El va candida pentru postul de primar din partea principalului partid de guvernământ.”Sunt foarte multe presiuni și foarte multe oferte financiare pentru a racola primarii ori viceprimarii Opoziției. Acestora li se promit sume de bani, în așa fel încât cu ajutorul fondurile guvernamentale să își poată realiza proiectele pe ultima sută de metri, ca să aibă ce arăta alegătorilor”, a spus președintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară.

El a declarat că este posibil să plece din PNL și primarul din comuna Mărgău, Sorin Suciu. Acesta ar putea trece, de asemenea, la PDL, cu atât mai mult cu cât din satul Răchițele, comuna Mărgău, este originar președintele PDL, fostul premier Emil Boc.

Surse din PDL au confirmat trecerea în Partidul Democrat-Liberal a viceprimarului din Ciucea, Radu Abrudan. Însă democrat-liberalii oferă altă variantă asupra demisiei din PNL a lui Radu Abrudan. Ei afirmă că viceprimarul din Ciucea a decis să părăsească Partidul Național Liberal deoarece conducerea USL Cluj a decis să îl desemneze drept candidat pentru postul de primar pe reprezentantul PSD, Ioan Popa. Radu Abrudan ar fi vrut ca, pe plan local, candidatul USL să fie desemnat în urma unui sondaj de opinie.

Related posts

Leave a Comment