#vestibune: Prison Fellowship a donat paturi cu comandă electrică Spitalului Județean

Societatea civilă din Cluj continuă să se mobilizeze în sprijinul celor care luptă în prima linie cu coronavirusul. Fundația Prison Felloship România a dăruit Spitalului Clinic Județean de Urgență din Cluj 20 de paturi cu comandă electrică. Paturile provin de la un partener din Suedia.

Spitalul Clinic Județean de Urgență din Cluj a stabilit că una dintre clinicile sale va fi dedicată bolnavilor infectați cu coronavirus. În acest context, mai multe organizații neguvernamentale au oferit donații pentru a dota acest spital. Un lider al monarhiștilor clujeni a oferit viziere de protecție, o organizație catolică a oferit mănuși, măști și combinezoane, iar Fundația Prison Fellowship a decis să ofere paturi cu comandă electrică, spune vicepreședintele fundației, Cosmin Moldovan.

Această donație este binevenită, spune vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Istvan Vakar.

Pe lângă eforturile societății civile, și autoritățile publice au suplimentat bugetele spitalelor. Atât Consiliul Județean Cluj, cât și Consiliul Local au suspendat finanțările pentru proiecte culturale sau sportive pentru a permite alocarea tuturor banilor necesari pentru dotarea spitalelor.

Related posts

Leave a Comment