Untold sfidează coronavirusul – Pregătirile pentru festival merg înainte

Membrii echipei celui mai mare festival din România, Untold, au anunțat că vor continua pregătirile pentru organizarea evenimentului. Untold este programat pentru perioada 30 iulie – 2 august, în Cluj-Napoca.

La festival, de obicei, sunt vândute peste 300.000 de bilete și de abonamente, iar participanții la Untold vin din toată lumea pentru a-i vedea pe unii dintre cei mai în vogă artiști de muzică electronică. Membrii echipei Untold au declarat că sunt optimiști că eforturile autorităților de a combate pandemia de coronavirus vor da rezultate în ultimele luni.

Ei au anunțat deja primii artiști care ar urma să vine la Untold. Printre ei se numără David Guetta, Afrojack, Dimitri Vegas&Like Mike, alături de Martin Garrix sau Steve Aoki. De asemenea, continuă vânzarea on-line a biletelor și abonamentelor. Membrii echipei festivalului au pregătit și un play-list special pentru această perioadă de distanțare socială. Fiecare membru al echipei a ales trei dintre piesele sale preferate, pe care le-a inclus în play-list-ul care poate fi vizionat gratuit pe YouTube.

De asemenea, fanii festivalului sunt îndemnați să se implice în sprijinirea celor care luptă în prima linie cu coronavirusul. Prin intermediul platormei UnSingurCluj.ro, care reunește principalele festivaluri, fanii pot cumpăra bilete virtuale de solidaritate de 10 lei, 50 de lei și de 100 de lei. Cu 10 lei, sunt cumpărate o pereche de ochelari și mănuși de protecție pentru cadrele medicale. Cu 50 de lei este cumpărată o mască de protecție omologată pentru un medic, iar cu 100 de lei un costum de protecție. Până acum, au fost cumpărate bilete virtuale de 100.000 de lei, iar alte sume consistente au fost donate de companiile clujene.

Related posts

Leave a Comment