Un bărbat a suferit un preinfarct după ce Traian Băsescu a anunţat măsurile de austeritate


Un bărbat, din Botoşani, a suferit o criză cardiacă puternică imediat după încheierea discursului preşedintelui.Constantin Pancu, în vârstă de 59 de ani, urmărea la televizor declaraţiile preşedintelui Băsescu. Când a auzit că pensia sa şi a soţiei vor scădea cu 15% i s-a făcut rău. Simţea că se sufocă şi avea dureri în piept. Îngrijorată, soţia a sunat la 112 şi a chemat salvarea. La spital, medicii au reuşit să îl stabilizeze. A fost la un pas de moarte. Suferise un preinfarct.
“Păi, da, cum să nu mă afecteze? Cum? Dacă ţii un milion şi 400 de mii din pensie, nu? 15%. Îi mai ia şi nevastei mele un milion jumate. Sunt trei milioane odată. De unde mai cumpăr medicamente şi eu şi nevastă-mea şi trebuie să plăteşti şi atâtea”, a declarat Constantin Pancu.
Bărbatul se simte bine acum, dar medicii i-au recomandat să mai stea câteva zile în spital. Diagnosticul a fost unul îngrijorător: angină pectorală. Şi asta pentru că omul este pus să trăiască o dramă. Medicii l-au sfătuit pe bărbat să evite, pe viitor, şocurile, pentru că, într-o bună zi, unul i-ar putea fi fatal.

Related posts

Leave a Comment