“Umbrela Trăirilor Mele” lansată de către autoare, la Cluj

Roxana Mihalcea îşi va lansa volumul de suflet, la Cluj.

“Când este să vorbim despre bogăţiile pe care fiecare dintre noi le posedă, este un drum lung şi o poveste întreagă”. Exact prin această frază am putea caracteriza şi cartea autoarei care dintr-un impuls sufletesc a reuşit să aştearnă pe hârtie emoţii.

Absolventă a Facultăţii de Filologie din Iaşi, Roxana Mihalcea a decis să împărtăşească o fărâmă din sufletul ei şi cu noi, acei care obosiţi de rutina zilnică, ne găsim răgaz şi refugiu sub o “umbrelă a trăirilor”, pentru că, nu-i aşa, fiecare dintre noi, mai “purtăm în suflete şi ploaia”.

Între gânduri şi întrebări nerostite, cartea redă frământări sufleteşti şi ne demonstrează încă o dată că indiferent în ce colţ al lumii ne-am afla, putem fi mândri că suntem români, putem înţelege reticenţa unor alte naţionalităţi în ce ne priveşte, dar avem suficiente motive să ne bucurăm de ceea ce este apreciat la noi. Putem să ne rotim la infinit între diferenţele de gen, ca să înţelegem că, de fapt, iubim şi atât, mistuitor, isteric, compicat sau simplu, dar iubim. Putem să ne lăsăm purtaţi de nostalgie, plăcere sau dezgust, dar realizăm, totuşi, în cele din urmă, că timpul trece… sau merge… înainte…

“Umbrela Trăirilor mele” este o culegere în care “o parte din trăirile eu-lui liric au luat forma cuvintelor mai bine decât orice altă realitate ar fi putut-o face”.

Acesta fiind şi scopul primordial a autoarei, Roxana Mihalcea îşi propune să fie alături de toţi cititorii nu doar prin intermediul cărţii, ci şi printr-o şedinţă de întrebări şi răspunsuri care va însoţi lansarea oficială a culegerei, joi, 8 iunie, începând cu ora 18:00, în incinta librăriei Humanitas de pe strada Universităţii din Cluj-Napoca. Intrarea este liberă, iar timpul de calitate – promis de către organizatori.
Related posts

Leave a Comment