UDMR oferă PCM două locuri eligibile la alegerile parlamentare. Cine sunt candidaţii de la Cluj

Liderii UDMR au aprobat listele de candidaţi la alegerile parlamentare desemnaţi de organizaţiile din Transilvania. Consiliul Permanent al UDMR a decis să ofere două locuri eligibile pe listele de candidaţi pentru Camera Deputaţilor reprezentanţilor Partidului Civic Maghiar. Anunţul a fost făcut de preşedintele UDMR, Hunor Kelemen.

Hunor Kelemen a declarat că decizia oferirii unor locuri eligibile reprezentanţilor Partidului Civic Maghiar este consecinţa bunei colaborări dintre UDMR şi această formaţiune, inclusiv la alegerile locale de anul acesta din judeţul Mureş. La alegerile parlamentare din acest an, UDMR mizează pe opt sau nouă mandate de senator şi 18 sau 19 mandate de deputat.

 

Tot Hunor Kelemen a anunţat numele celor care vor candida pe locuri eligibile la Cluj. La Senat va candida actualul senator Attila Laszlo, fost viceprimar al Clujului, iar la Camera Deputaţilor vor candida actualul lider al organizaţiei judeţene, consilierul local Botond Csoma şi fostul vicepremier şi ministru al Culturii, Csilla Hegedus.

Related posts

Leave a Comment