Lights On – concurs de idei pentru iluminatul festiv în municipiul Cluj-Napoca

Asociaţia Daisler, Daisler Print House şi Primăria Municipiului Cluj-Napoca anunţă lansarea celui de-al doilea concurs public cu privire la amenajarea şi decorarea cu instalaţii luminoase a străzii Mihail Kogălniceanu din Cluj-Napoca pentru sezonul rece 2016. Miza concursului rămâne aceeaşi ca anul trecut: 1.000 de euro pentru proiectul câştigător şi şansa ca proiectantul să-şi vadă visul transformat în realitate.

Cei care vor să participe la acest concurs de creativitate pot trimite proiectul până pe 21 octombrie 2016. Un juriu special îl va evalua şi dacă îndeplineşte câteva criterii simple.

 

Dacă anul trecut nouă proiecte au ajuns în faţa juriului şi s-au întrecut pentru premiul oferit în cadrul competiţiei, în 2016 organizatorii se aşteaptă la o concurenţă mult mai mare. Strada Mihail Kogălniceanu, una dintre cele vechi şi boeme străzi ale municipiului aşteaptă proiecte îndrăzneţe şi pline de imaginaţie pentru a se transforma în luna decembrie într-un punct de interes pentru localnici şi turişti deopotrivă.

 

Proiectul “Snowballs” care anul trecut a câştigat premiul pus în joc va fi reimplementat în această iarnă în Piaţa Mihai Viteazu din oraş.

Lights On este primul concurs de amenajare festivă a spaţiului public organizat la nivelul ţării.

 

Platforma pe care se va desfăşura competiţia este concurs.daisler.ro, unde este deja publicat regulamentul competiţiei.

Componenţa juriului va fi anunţată în scurt timp pe aceeaşi platformă. Juriul va reuni personalităţi locale şi specialişti în mai multe domenii. Preşedintele juriului rămâne arhitectul-şef al municipiului, Ligia Subţirica.

 

Premiul de 1.000 de euro este oferit de Asociaţia Daisler şi Daisler Print House, una dintre cele mai dinamice case de tipărituri din municipiul Cluj-Napoca, dedicată dezvoltării comunităţii din care provine. Concursul din această toamnă continuă seria de evenimente şi manifestări dedicate comunităţii, una dintre amprentele profesionale ale Daisler Print House.

Related posts

Leave a Comment