Tudor Giurgiu, primul utilizator Uber în Cluj. Află cât costă să mergi cu Uber

Uber, aplicaţia care pune pune în legătură pasageri cu şoferi parteneri care vor să împartă o cursă, este, începând de astăzi, disponibilă în Cluj Napoca. Toţi cei care nu au încercat serviciul până acum vor avea prima cursă gratuită, în limita a 40 de lei, dacă îşi fac un cont Uber şi introduc în aplicaţie codul UberinCluj. Pentru început, uberX va fi disponibil la tarife promoţionale, pentru a sărbători lansarea serviciului în al doilea oraş Uber din România.

Primul utilizator care a încercat aplicaţia în Cluj Napoca este Tudor Giurgiu –  regizor şi producător premiat, Eisenhower Fellow şi preşedinte al TIFF – Festivalul Internaţional de Film Transilvania. “Faţă de perioada de început a TIFF-ului, Cluj Napoca s-a dezvoltat enorm  în ultimii ani – este acum un oraş dinamic, modern, pregătit să fie Capitala Europeană a Culturii în 2021. Folosesc Uber în Bucureşti şi peste tot în lume. Tehnologia Uber oferă încă o opţiune de transport sigură şi de încredere de care oraşul nostru are nevoie, atât pentru clujeni cât şi pentru zecile de mii de turişti care vin în Cluj anual”, a spus Tudor Giurgiu.

 

Tarifele Uber sunt transparente, iar plata se face electronic, prin aplicaţie, fără numerar şi fără bacşiş. Tarifele sunt promoţionale pentru început, în Cluj-Napoca. Astfel, tariful de bază este de 1,7 lei pe kilometru, 0,2 lei pe minut, iar tariful minim este 7 lei.

 

Astel, o cursă de la aeroport până la Piaţa Unirii va fi de aproximativ 20 de lei, în condiţii de trafic normal.

 

Tot ce trebuie să ştii pentru a merge cu Uber în Cluj Napoca chiar din prima zi

 

  • Descarcă din timp aplicaţia Uber de pe iOS App Store sau Google Play Store, sau fă-ţi cont aici.
  • Cu Uber, nu ai nevoie de numerar. Fă-ţi cont şi înregistrează un card bancar – totul în deplină siguranţă.
  • Din 4 august, ora 09:00, deschide aplicaţia, alege locul de pornire şi vezi pe hartă cum Uberul tău vine spre tine, în timp real.
  • La destinaţie, nu mai e nevoie sa platesti cu numerar.
  • Imediat după, vei primi pe email un sumar al cursei – suma, distanţa, traseul, cine te-a dus la destinaţie. De asemenea, facturile fiscale pot fi accesate intrând în contul tău pe uber.com/trips (click pe cursă, click pe ‘view detail’ şi apoi ‘download invoice’).
  • Nu în ultimul rând, nu uita să oferi un rating şoferului partener. Feedback-ul utilizatorilor ne ajută să menţinem standardele Uber ridicate.

 

Misiunea Uber este să facă transportul în mediul urban la fel de accesibil ca apa curentă – peste tot, pentru toata lumea. Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, cu scopul a rezolva o problema simplă – cum poţi comanda o cursă la atingerea unui buton. Şase ani şi peste un miliard de curse mai tarziu, Uber îşi propune să rezolve o provocare şi mai mare: reducerea poluării şi a aglomeraţiei urbane, aducând mai mulţi oameni în mai puţine maşini. Din februarie 2015, Uber este şi în România, în Bucureşti, cu trei servicii: uberX, UberSELECT şi Uber Child Seat.

Related posts

Leave a Comment