TSD îi cere lui Emil Boc, „Il capo dei capi” al famigliei clujene, demisia de îndată din primărie și de la FSPAC!

TSD îi cere demisia de îndată primarului Emil Boc, pentru că a garantat electoral politicieni corupți, condamnați, judecați sau reținuți pentru de luare de mită, trafic de influenţă, abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură și complicitate la spălare de bani.Emil Boc nu se poate ascunde de responsabilitățiile sale politice, susținerea unor politicieni dovediți corupți fiind în văzul întregii Românii!

„Emil Boc a garantat pentru Sorin Apostu, Radu Bica, Elena Udrea, Adriean Videanu, Gabriel Sandu transformând PDL, actualul PNL, în sediul corupției instituționalizate. Locotenenții politici ai “imaculatului“ Emil Boc au dus corupția la rangul de modus vivendi, de condiție esențială pentru succesul politic” a declarat Horia Nasra, președintele TSD Cluj-Napoca.

Traseist politic recunoscut, după aventurile politice și schimările de doctrină radicale, de la internaționala socialistă și până la creștin-democrație, de la FSN, PD, PDL, Fundația Mișcarea Populară și până la coabitarea cu PNL pentru a nu-și pierde mandatul de primar, sub mandatul de președinte al PD, apoi PDL, cel de premier și primar al Clujului, Emil Boc a fost înconjurat de membrii de partid corupți, care au consitituit o caracatiță a infracționalității, o adevărată mafie politică, devoalată de instutițiile statului de drept.

TSD îi cere primarului Emil Boc demisia de îndata de la Primăria Cluj-Napoca și de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității “Babeș-Bolyai”!

„În acest context, ne întrebăm ce calitate morală mai are Emil Boc pentru a conferenția studenților de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității “Babeș-Bolyai” Dreptul Constituţional, Administraţia publică sau Comunicarea politică? Emil Boc trebuie să se retragă complet din viața publică, atât în calitate de profesor, meserie care presupune moralitate, pentru formarea în primul rând a caracterelor, cât și din cea de politician-primar” a mai declarat Horia Nasra.

Related posts

Leave a Comment