Târgul de cariere, săptămâna viitoare la Cluj

Târgul de cariere se va desfăşura săptămâna viitoare în Cluj-Napoca.Târgul se adresează tinerilor specialişti care sunt în căutarea unui loc de muncă.

Ediţia din acest an se va desfăşura în perioada 4-7 noiembrie. În data de 4 şi 5 noiembrie, doritorii vor avea ocazia de a vedea oferte de angajare din diverse domenii, urmând ca în data de 6 şi 7 noiembrie să fie prezentate ofertele de angajare doar din domeniul IT.

„Târgul de Cariere se centrează pe interacțiunea directă între tinerii care își caută noi oportunități de carieră și potențialii angajatori. Pe de o parte, vizitatorii au ocazia de a discuta direct cu reprezentanții companiilor unde și-ar dori să lucreze, iar, pe de altă parte, aceștia din urmă au ocazia să recruteze și, totodată, să ia pulsul pieței muncii”, a precizat project manager-ul târgului Louisa Olar.

Potrivit organizatorilor, din experienţa anilor trecuţi, ofertele vor fi văzute de peste 7.500 de studenţi şi absolvenţi.

Târgul se va desfăşura la Casa de Cultură a Studenţilor, între orele 10:00 şi 16:00, iar cei care vor veni la târg cu un CV-ul eJobs completat minim 90% vor intra în cursa pentru un laptop și un smartphone.

Related posts

Leave a Comment