Tom Jones a electrizat publicul la Cluj Arena

Artistul a revenit în România la invitaţia Emagic, cu piese clasice de pe cele peste 40 de albume înregistrate, care i-au câştigat admiraţia criticilor şi fanilor. Sir Tom Jones a urcat pe scenă în jurul orei 20:00 şi timp de 2 ore a delectat publicul, care a cântat alături de el hiturile cele mai cunoscute: SexBomb, Delilah, It’s Not Unusual, What’s New Pussycat, Kiss, Mama Told Me Not To Come.

Înconjurat de o trupă de muzicieni de excepţie, concertul a fost un echilibru perfect de voce legendară, carismă şi prezenţă scenică. Spectacolul de lumini a completat atmosfera de blues şi rock’n’roll din arenă. Concertul a fost punctat de momente în care Tom Jones a vorbit cu sinceritate şi nostalgie publicului despre poveştile care l-au inspirat în compunerea cântecelor. Într-unul din momentele emoţionante ale spectacolului, artistul a primit din partea publicului drapelul românesc, pe care artistul l-a ţinut pe scenă preţ de câteva minute bune, în aplauzele celor din arenă.

Producţia de aseară a fost una şic şi elegantă: echipamentele aduse în tiruri de mare capacitate au creat o scenă clasică, cu accente fanteziste, în ton cu personalitatea artistică promovată de artist de-a lungul carierei.   

Artistul îşi va continua turneul spre Paris, ajungând inclusiv la festivaluri precum Montreux Jazz Festival din Elveţia şi FANSTASTIVAL Dinslaken din Germania.  

Pentru a rămane conectat la cea mai spectaculoasă vară muzicală, #EmagicSummer, urmăreste site-ul oficial Emagic şi conturile de Instagram şi Facebook Emagic.   

Un eveniment organizat de Emagic şi Live Nation   
Parteneri Media principali: Magic FM, Kanal D 

Related posts

Leave a Comment