Tișe afirmă că se simte amenințat și șantajat

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a postat pe blogul său un mesaj în care spune că se simte șantajat. El acuză o coterie de magistrați, politicieni și jurnaliști.Iată textul postat de bloggerul Alin Tișe:

Constat, în ultima perioadă, că am devenit o ţintă. Sunt ţinta unora care vor Clujul fără luptă. Sunt un obstacol în calea unora care doresc să pună mâna pe Cluj fără competiţie. Care vehiculează şi instrumentează zi de zi, scenarii care mă vizează. Oameni care mă doresc anchetat fie de DNA, fie de DIICOT, fie de oricine mi-ar ştirbi din imagine în faţa clujenilor. Sunt indivizi care se ocupă exclusiv de mizerii; care se ocupă de delaţiuni şi care, prin acţiunile lor, au distrus viaţa şi cariera multor oameni (profesori, medici, magistraţi, persoane publice, ziarişti etc). Aceeaşi care afirmă peste tot că urmatoarea ţintă e Tişe. Pentru că asta şi-ar dori ei. Personaje care au prădat acest oraş şi judeţ ,care fac scenarii şi dictează acum campanii împotriva mea. Oameni care, direct sau prin intermediari, au pus mâna pe afaceri grase cu administraţiile din toate timpurile şi care, apoi, folosesc bani inclusiv în mass media şi implicit în viitoare campanii de denigrare. Oare ce bani sunt acestia şi de unde? Oare cum au pus mâna pe aceste afaceri? Oare cu câţi bani şi de unde sunt plătiţi aceşti delaţionişti şi şantajişti ? Sigur, răspunsurile la toate astea vor veni la timpul lor…
Ştiu că incercaţi din răsputeri să-mi blocaţi proiectele. Ce nu intelegeţi voi e că acestea nu sunt ale mele, ci sunt ale clujenilor. Am înţeles şi că vă stau în cale în dorinţa de a prelua frâiele Clujului fără luptă. Pentru că în luptă puteţi pierde. Doriţi să mă compromiteţi. Ştiu că mă vreţi anchetat. Vreţi să mă scoateţi din joc fără să vă luptaţi în mod direct, iar apoi să beţi şampania “învingătorilor”.Am înteles şi ameninţările făcute. Ştiu şi de campania media pe care o pregătiţi la sindrofii, petreceri, întâlniri de taină, la grătare sau aripioare prăjite! Voi sunteţi curaţi, oare…?
Vă atenţionez că şantajul vostru nu va da roade. Îmi place să cred că mai există autorităţi în acest stat de drept. Îmi urmăriţi casele, bunurile, prietenii, familia… Îmi fotografiaţi casa, familia şi o expuneţi hoţilor. Staţi liniştiţi! Cu toate eventualele greşeli din viaţa asta de om, am plătit pentru tot ce am dobândit, din munca cinstită a familiei mele. Am achitat orice serviciu şi orice lucrare, indiferent cu cine a fost făcută. Nu mi-a fost frică să apelez la oricine, atâta timp cât plătesc pentru asta.
Şi pentru că am un copil de trei luni pe care trebuie să-l cresc, vă atenţionez că nimic nu mă va opri în a acţiona şi a face orice, dar orice, pentru securitatea familiei mele. Chiar şi cu indivizi fără caracter, care până mai ieri se gudurau pe lângă cei pe care azi îi denigrează. Unii dintre voi vă folosiţi de oameni şi apoi îi abandonaţi. Ipocriţilor şi escrocilor!
Nu sunt un laş şi nu voi ceda şantajului vostru pentru ca în viaţa asta mi-e frică doar de bunul Dumnezeu! Iar Dumnezeu ne ajută în viaţă după sufletul fiecăruia dintre noi.

Related posts

Leave a Comment