Teatrul Național Român din Cluj a început transmisia on-line a unor spectacole de succes

Teatrul Național Român din Cluj va începe în această seară difuzarea on-line a spectacolelor care s-au bucurat de succes la public. De la ora 19.00, pe site-ul www.teatrulnationalcluj.ro, este difuzat spectacolul Chirița în concert, după Vasile Alecsandri și Matei Milo. Spectacolul a fost susținut în 2019 de Ada Milea și va rămâne disponbil pe site-ul teatrului timp de 23 de ore.

Duminică, este programat spectacolul Florența sunt eu. Marți, va fi difuzat spectacolul Insula, iar joi va putea fi urmărit spectacolul OST. Programul lunii martie mai include spectacolul de teatru-dans Singur printre mârlani, programat sâmbăta viitoare, iar duminică va fi difuzat spectacolul Svejk în concert. De asemenea, marți, 31 martie, va fi difuzat spectacolul Ubu în concert. Ada Milea, este, așadar, vedeta lunii martie, pentru ea este eroina principală a celor mai multe spectacole programate.

Opera Națională Română a început de ieri seară difuzarea unor spectacole on-line, cu titlul Zorba, care încă poate fi urmărit pe www.operacluj.ro. Și Teatrul de Copii Puck va începe să difuzeze spectacole on-line, iar pasionații de filme au acees gratuit, timp de 14 zile, la filmele postate pe platforma TIFF Unlimited.

Related posts

Leave a Comment